Torbalı Belediyesi, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu ilçede hep birlikte yaşatmak amacıyla “Ramazan Sokağı” etkinliklerini hayata geçiriyor.
BELEDİYEDEN yapılan açıklamaya göre; TORKEM Sanat Sokağı, yerel satıcı stantları, Ramazan eğlenceleri ve atölyelerden oluşan program, 19 Şubat – 18 Mart tarihleri arasında vatandaşlarla buluşacak.
İKİ FARKLI NOKTADA RAMAZAN COŞKUSU
RAMAZAN Sokağı etkinlikleri, her gün 18.00 – 22.00 saatleri arasında Ertan Ünver Millet Parkı ve Ayrancılar Meydanı’nda kurulacak. Program kapsamında aileler ve çocuklar için çeşitli etkinlikler, kültürel faaliyetler ve Ramazan ayına özel eğlenceler yer alacak.
TORKEM SANAT SOKAĞI VE YEREL STANTLAR
ETKİNLİK alanlarında kurulacak TORKEM Sanat Sokağı ile el emeği ürünler, yöresel lezzetler ve yerel üreticilerin stantları vatandaşlarla buluşacak. Torbalı Belediyesi, yerel esnaf ve üreticilere destek amacıyla stant alanlarında önceliği ilçe esnafına verecek.
YEREL SATICILAR İÇİN BAŞVURULAR SÜRÜYOR
YEREL satıcı stantlarında yer almak isteyen vatandaşlar için başvuru süreci de başladı. Belediyeden yapılan bilgilendirmeye göre; stant başvuruları için son tarih 17 Şubat Pazartesi günü saat 12.30 olarak açıklandı. Kontenjanın sınırlı olduğu belirtilirken, başvuruların erken yapılması çağrısında bulunuldu.
DETAYLI BİLGİ KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE
ETKİNLİKLER ve stant başvuruları hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların, Torbalı Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile iletişime geçebileceği bildirildi.













