SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’e gelen 45 yeni ambulanstan birinin Torbalı’ya verilmesi bekleniyor

Bu haber 27 Aralık 2025 - 2:59 'de eklendi.

Ankara’da düzenlenen 856 Ambulansın Sağlık Hizmetine Alım Töreni kapsamında, İzmir’e tahsis edilen 45 ambulansın anahtarı, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu tarafından İzmir İl Sağlık Müdürü Ayhan Kul’a teslim edildi.

YENİ ambulanslarla birlikte İzmir genelinde acil sağlık hizmetlerinin daha hızlı, etkin ve yaygın şekilde sunulması hedeflenirken, tahsis edilen ambulanslardan birinin Torbalı’ya verilmesinin planlandığı ve bu yönde beklenti oluştuğu öğrenildi.

SON yıllarda hızla büyüyen, nüfusu artan ve İzmir’in en büyük ilçelerinden biri haline gelen Torbalı, mevcut ambulans sayısıyla zaman zaman yoğunluk yaşanan ilçeler arasında yer alıyor. Geniş yüzölçümü, artan yerleşim alanları ve sanayi bölgeleriyle dikkat çeken Torbalı’da, acil sağlık hizmetlerine olan ihtiyacın her geçen gün arttığı ifade ediliyor.

YETKİLİLER ve vatandaşlar, Torbalı’ya yeni bir ambulans tahsis edilmesinin hayati öneme sahip olduğunu, ilçedeki ambulans sayısının artırılmasının ise olası acil durumlara daha hızlı müdahale edilmesi açısından büyük katkı sağlayacağını belirtiyor.

Torbalı’ya ambulans tahsisine ilişkin sürecin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.