Torbalı’nın Muratbey Mahallesi’nde bulunan 3527. Sokak, yaklaşık bir yıldır devam eden ancak bir türlü tamamlanamayan yol çalışması nedeniyle mahalle sakinlerinin tepkisine neden oluyor.
SOKAKTA yalnızca mıcır döküldüğünü, internet hattının ise kısa süre önce döşendiğini belirten vatandaşlar, buna rağmen yolun hâlâ bitirilmemiş olmasına anlam veremiyor.

SOKAK sakinleri, özellikle yağışlı havalarda yürüyüş ve araç kullanımının büyük bir eziyete dönüştüğünü ifade etti. Araçların çamura saplandığını, yayaların ise kaygan zeminde zorlandığını dile getiren mahalleli, çözüm için yetkililere çağrıda bulundu.

SOKAK sakinlerinden İsmail Eğilmez, durumdan duyduğu rahatsızlığı şu sözlerle anlattı: “Mıcır döktüler ama yağmur yağdı mı çamur içinde kalıyoruz. Diğer yerlere yapıldığı gibi bizim yolumuza da taş döşenmesini veya asfalt yapılmasını istiyoruz. Yetkililer sesimizi duysun, sorunumuzu çözsün istiyoruz.”
MAHALLE sakinleri, yolun bir an önce tamamlanarak bölgedeki ulaşım sorunlarının giderilmesini bekliyor.













