SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Halk Eğitimi Merkezi’nden EPALE’ye tam destek

Bu haber 10 Ekim 2025 - 2:12 'de eklendi.

Torbalı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, kurum idarecileri ve öğretmenleriyle birlikte EPALE 2025 Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

SORU-cevap formatında etkileşimli şekilde gerçekleştirilen toplantıda, yetişkin eğitimi alanında Avrupa çapında önemli bir dijital platform olan EPALE’in işlevleri ve kullanım yöntemleri ele alındı.

TOPLANTIYA; Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yasin Özarslan, Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Kaygın, Proje Koordinatörü ve Milli Eğitim Uzmanı Yusuf Taner Tekin ile proje ekip üyeleri Burcu Evren, Halime Avcı ve Yusuf Atasoy katılım sağladı. Katılımcılar, EPALE platformunun etkin ve verimli şekilde kullanılmasına yönelik kapsamlı bilgilendirmelerde bulundu.

TORBALI Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ziyaretlerinden ve değerli katkılarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür ediyor, EPALE platformunun yetişkin eğitimi alanında sunduğu imkânların yaygınlaştırılması için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.