SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mesleki eğitimde örnek iş birliği: Kaymakam Çelik öğrencileri ziyaret etti

Bu haber 01 Ekim 2025 - 1:07 'de eklendi.

Torbalı Kaymakamı Adem Çelik, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte mesleki eğitim merkezinde öğrenim gören öğrencilerin işletmelerde eğitim almalarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Kaymakam Çelik, bu kapsamda sektörün öncü kuruluşlarından Volkan İtfaiye firmasını ziyaret etti.

ZİYARETTE, firmanın bünyesinde kurulan mesleki eğitim merkezi biriminde yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Çelik, öğrencilerin uygulamalı eğitimlerini yerinde gözlemledi.

KAYMAKAM Çelik yaptığı açıklamada, mesleki eğitimin önemine değinerek, “Öğrencilerimiz hem okulda aldıkları teorik bilgileri fabrikalarda uygulama fırsatı buluyorlar hem de iş dünyasıyla bağ kurarak mezuniyet sonrası hazır iş imkânına kavuşuyorlar. Bu süreç, gençlerimizin istihdamına yönelik çok kıymetli bir adımdır” ifadelerini kullandı.

ZİYARET sırasında öğrencilerle sohbet eden Çelik, eğitimlerine verdikleri önemden dolayı Volkan İtfaiye yönetimine teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.