Anahtar Parti Torbalı İlçe Başkanı Osman Tosun’un oğlu Fevzican Tosun, hayatını Fatmanur Aydoğru ile birleştirdi.
TORBALI siyaset ve iş dünyasının tanınan isimlerinden Anahtar Parti Torbalı İlçe Başkanı Osman Tosun’un oğlu Fevzican Tosun, Saminis Garden’da düzenlenen görkemli düğün ile dünyaevine girdi. Sevdiye–Osman Tosun çiftinin oğlu Fevzican ile Cennet–Murat Aydoğru çiftinin kızı Fatmanur Aydoğru, dillere destan bir düğün töreniyle evlendi.
GENÇ çiftin nikâhını Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir kıydı. Nikâhın ardından davetliler, çiftin mutluluğuna şahitlik ederek tebriklerini iletti.
SİYASET ve eğitim camiasından birçok ismin katıldığı düğünde, Anahtar Parti İl Başkanı Hüseyin Çakır, Torbalı eski Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, eski Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun da hazır bulundu.
YOĞUN katılımın olduğu düğün töreni, renkli görüntülere sahne oldu. Çiftin aileleri davetlilerle yakından ilgilenirken, gece boyunca keyifli anlar yaşandı.