SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi’nden Mahalleleri Buluşturacak Turnuva

Bu haber 22 Ağustos 2025 - 1:28 'de eklendi.

60 mahalle tek yürek: Futbol turnuvası Yazıbaşı’nda

Torbalı Belediyesi, haziran ayında hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Ferdi Zeyrek anısına ilçede dev bir futbol organizasyonu düzenliyor.

“60 MAHALLE Futbol Turnuvası” adıyla gerçekleşecek olan turnuva, Torbalı’nın tüm mahallelerini kapsayacak.

TURNUVAYA katılmak isteyenler, 20–27 Ağustos tarihleri arasında Kültür Sanat Akademisi’ne başvurarak kayıt yaptırabilecek. Organizasyonda her mahalleden bir takım yer alacak. Karşılaşmalar ise Yazıbaşı’daki çim sahada oynanacak.

16–40 YAŞ aralığındaki sporseverlerin ücretsiz olarak katılabileceği turnuva için şimdiden yoğun bir ilgi oluştu. Torbalı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Mahalle takımını kur, bu büyük heyecana sen de ortak ol” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.