İzmir–Aydın otoyolunda seyir halindeki bir araçta çıkan yangının, Buca Batı Girişi mevkiindeki ormanlık alana sıçraması sonucu başlayan ve yerleşim yerlerini de tehdit eden yangına müdahale sürüyor.
İZMİR Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve Orman İşletme ekiplerinin çalışmalarına destek amacıyla Torbalı Belediyesi de bölgeye ekip gönderdi.

YOĞUN ÇABA GÖSTERİYORLAR
YANGIN alanına 2 tanker, 1 insani yardım aracı ve 7 kişilik TAKUT ekibi sevk eden Torbalı Belediyesi, yangının kontrol altına alınması için yoğun çaba gösteriyor.

“TÜM EKİPLERE KOLAYLIKLAR DİLİYORUZ”
TORBALI Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Yangından etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sahada özveriyle görev yapan tüm ekiplere kolaylıklar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.













