Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayı Erdem Sökmen, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.
BU kapsamda Sökmen, Anahtar Parti Torbalı İlçe teşkilatına ziyarette bulundu. Başkan Osman Tosun, İlçe Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette hazır bulundu.
SAMİMİ bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Torbalı’daki esnaf ve sanatkârların güncel sorunları, ekonomik koşulların sektöre etkileri ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
HIZLI VE KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETMEK…
SÖKMEN, göreve gelmeleri halinde esnafın sorunlarına hızlı ve kalıcı çözümler üretmek için projelerinin 1. bölümünün hazır olduğunu belirtti. Ziyarette, “İkinci bölümüne sizlerin de katkı koymanızı bekliyoruz” şeklindeki açıklaması dikkat çekiciydi!
GÖREVE geldiklerinde her maddeyi hızla hayata geçireceklerini belirtinden, nazik kabulleri için Osman Başkana ve yönetimine ayrı ayrı teşekkür etti.
ZİYARETTEN duyduğu memnuniyeti dile getiren Osman Tosun ise, ilçedeki esnafın her zaman yanında olduklarını ifade ederek Sökmen’e seçim çalışmalarında başarılar diledi.