SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Belediyeden kaldırım işgallerine karşı denetim: “Kaldırımlar yayalarındır!”

Bu haber 31 Temmuz 2025 - 0:25 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, “Kaldırımlar yayalarındır!” sloganıyla başlattığı farkındalık çalışmaları kapsamında Ayrancılar Mahallesi’nde denetim gerçekleştirdi.

KAMU düzenini sağlamak ve yaya güvenliğini korumak amacıyla yapılan denetimlerde, kaldırımları işgal eden işletmelere yönelik uyarılarda bulunuldu.

YASAL İŞLEM BAŞLATILDI

YAPILAN kontroller sırasında, kaldırımlara masa, sandalye, tezgâh gibi malzemeler yerleştirerek yayaların geçişini engelleyen esnafa ilgili mevzuat hatırlatıldı. Uyarılara rağmen kurallara aykırı davranmaya devam eden işletmeler hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

“ESNAFIMIZDAN BU KONUDA DAHA DUYARLI OLMASINI RİCA EDİYORUZ”

KONUYLA ilgili Torbalı Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Unutmayalım; kaldırımlar tüm vatandaşlarımızındır. Özellikle engelli bireylerimiz, yaşlılarımız ve çocuklu ailelerimiz için kaldırımların açık ve güvenli olması hayati önem taşımaktadır. Esnafımızdan bu konuda daha duyarlı olmasını rica ediyoruz.”

TORBALI Belediyesi, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak adına benzer denetimlerin ilçe genelinde devam edeceğini belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.