Torbalı’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen yatırımlar hızla devam ederken, Kaymakam Adem Çelik, yapımı süren spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Torbalı’nın spor altyapısını güçlendirecek projeleri yerinde gören Kaymakam Çelik’e, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Ökmen ile yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.
İNCELEME kapsamında ilk olarak Muratbey Mahallesi’nde yapımı süren 1000 kişilik kapalı spor salonu ziyaret edildi. Aynı bölgede yer alan yüzme havuzu, gençlik merkezi, stadyum ve tenis kortlarını içeren spor kompleksi de detaylı şekilde incelendi.

ARDINDAN Ayrancılar Mahallesi’ne geçen Kaymakam Çelik, burada bulunan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ile iki adet tenis kortunda yapılan çalışmaları yerinde gördü. Projelerin ilerleyişi hakkında bilgi alan Kaymakam Çelik, yatırımların ilçeye sağlayacağı katkının büyük olacağını vurguladı.

“TORBALI GENÇLİĞİ İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR ATILIYOR”
GERÇEKLEŞTİRİLEN incelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Adem Çelik, “Torbalı, genç nüfusu ve spor potansiyeliyle İzmir’in dikkat çeken ilçelerinden biri. Yapımı devam eden bu yatırımlar sayesinde çocuklarımız ve gençlerimiz daha modern, donanımlı ve ulaşılabilir spor alanlarına kavuşacak. Sporun her dalına hitap eden bu tesisler, ilçemize uzun vadede büyük katkılar sağlayacaktır” ifadelerini kullandı. Yapılan yatırımların kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.













