Torbalı Romanya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cumhur Eren ve beraberindeki heyet, Romanya temasları kapsamında Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Romanya Koordinatörü Salih Yürç’ü ziyaret etti.
GÖRÜŞMEDE, derneğin faaliyetleri, kültürel bağların güçlendirilmesi ve Romanya’daki Türk toplumuna yönelik çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, iki kurum arasında olası iş birliği alanları da değerlendirildi.

“MİSAFİRPERVERLİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”
ZİYARETİN ardından kısa bir açıklama yapan Dernek Başkanı Cumhur Eren, “Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz,” diyerek TİKA’nın yurt dışındaki destekleyici çalışmalarına duydukları takdiri dile getirdi. Bu ziyaretin, Torbalı ile Romanya arasında kurulan gönül köprülerini daha da güçlendirmesi bekleniyor.













