SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Diyanet Gençlik Merkezindeki çalışmalar hızla devam ediyor

Bu haber 21 Nisan 2025 - 0:13 'de eklendi.

Torbalı İlçe Müftümüz Mehmet Muslu yapımı devam eden gençlik merkezini ziyaret etti.

İLÇE Müftüsü Muslu ve İlçe Gençlik Koordinatörü Vedat Soğukçeşme açılması için çalışmaları devam eden Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundular.

GENÇLİK Merkezi oyun ve spor alanı ile sohbet ve seminerlerin gerçekleştirileceği bir salon, mutfak ve idare odasından müteşekkil gençlik merkezi çalışmaları devam ediyor.

TORBALILI hayırseverlerin destekleri ile Atatürk Mahallesi’nde açılacak olan Diyanet Gençlik Merkezinde İlçe Gençlik Koordinatörlüğü ve Aile Dini Rehberlik Bürosu tarafından çocuklara ve gençlere yönelik faaliyetler gerçekleştirilecek.

YAPILAN açıklamada, “Hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyor emeği geçen başta Sn. Müftümüz olmak üzere katkı sunan ve sunacak olan din görevlilerimiz ve tüm hayırseverlere teşekkür ederiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.