SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçe Milli Eğitim Müdürü’nden emniyete destek mesajı

Bu haber 09 Nisan 2025 - 0:21 'de eklendi.

Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü ve 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası kapsamında, Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Vedat Yaylalı’yı makamında ziyaret etti.

GERÇEKLEŞEN ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 180 yıllık köklü geçmişine vurgu yaparak, emniyet güçlerinin toplumun huzur, güvenlik ve düzeninin teminatı olduğunu belirtti. Kadıoğlu, başta İlçe Emniyet Müdürü Vedat Yaylalı olmak üzere tüm emniyet personelinin Polis Haftası’nı tebrik ederek, görevlerinde sağlık, mutluluk ve başarı dileklerini iletti.

KADIOĞLU, “Polis teşkilatımız, gece gündüz demeden canı pahasına görevini yerine getiren, milletimizin huzur ve güvenliği için fedakârca çalışan çok değerli bir kurumdur. Başta şehitlerimiz olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza minnettarız. Şehit polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyoruz” ifadelerini kullandı.

İLÇE Emniyet Müdürü Vedat Yaylalı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Torbalı’da emniyet ve eğitim camiası arasındaki iş birliğinin önemine değindi. Yaylalı, çocukların ve gençlerin güvenli bir ortamda eğitim almaları için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini belirtti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.