SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir Valiliği’nden eylem yasağı kararı!

Bu haber 22 Mart 2025 - 1:24 'de eklendi.

Torbalı ve İzmir genelinde eylem yasaklandı!

İzmir Valiliği 5 günlük eylem yasağı kararı aldı. Yasak, 25 Mart gecesi sona erecek.

CHP’NİN cumhurbaşkanı adayı olmaya hazırlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına karşı protesto eylemlerinin sürdüğü İzmir’de Valilik önemli bir karar aldı.

İZMİR Valiliği, 5 günlük eylem yasağı kararı aldı. Bugün başlayacak olan yasak 25 Mart 2025 gecesi sona erecek.

VALİLİK tarafından yapılan duyuruda “Valiliğimizce alınan karar uyarınca, il genelinde kamu düzenini muhafaza etmek ve oluşabilecek provokatif eylemlerin önüne geçmek için 21.03.2025 günü saat 10:00’dan – 25.03.2025 günü saat 23:59’a kadar, 5 (beş) gün süreyle her türlü toplantı, gösteri yürüyüşü ve basın açıklaması yasaklanmıştır.” ifadeleri yer aldı.

CHP İzmir, bugün akşam saatlerinde, İmamoğlu’nun gözaltına alınmasını protesto etmek için  Lozan Meydanı’nda eylem yapmayı planlıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.