Torbalı MHP Atatürk Mahallesi’nde iftar yemeği verecek
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torbalı İlçe Başkanlığı, Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla geniş katılımlı bir iftar programı düzenliyor. “Birlik ve Beraberlik Sofrası” adıyla organize edilen bu etkinlikte, toplumun farklı kesimlerinden vatandaşlar aynı sofrada buluşarak Ramazan ayının bereketini paylaşacak.
MHP Torbalı İlçe Teşkilatı, düzenlenen bu programla dayanışma ve kardeşlik ruhunu pekiştirmeyi, Ramazan’ın huzurunu hep birlikte yaşamayı hedefliyor. İftar programı, partililerin yanı sıra ilçedeki tüm vatandaşların katılımına açık olacak.
İftar Programı Detayları:
📍 Yer: Şehr-i Gülistan Çok Amaçlı Salonu
📅 Tarih: 26 Mart 2025
🕖 Saat: 19:35
MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar, Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte paylaşmak adına düzenlenen bu programa tüm ilçe halkını davet etti. Yapılan açıklamada, “Birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı Ramazan ayında, halkımızla aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşamak istiyoruz. Gönül soframızda herkese yer var” denildi.
İFTAR programında, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak dualar edilecek, kardeşlik ve dayanışma mesajları verilecek. Katılımcılar, hep birlikte oruçlarını açarak bu mübarek ayın bereketini paylaşacak.
TORBALI halkının yoğun katılım göstermesi beklenen bu anlamlı etkinlik, birlik ve beraberlik içinde güçlü bir toplum inşa etmenin önemini bir kez daha vurgulayacak.













