Yeni anne olan Esra Hanım, Torbalı Devlet Hastanesi’ndeki gebe okulunda eğitim alıp normal doğum yapmasının ardından, kendi doğum sürecinde görev alan Ebe Birsen Çimen ve Gebe Okulu Koordinatörü Fatma Çetin ile yeniden buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu paylaştı.
HASTANENİN gebe okulunda anne adayları, doğuma hazırlık sürecinde kadın sağlığı, nefes egzersizleri, yoga, pilates, anne sütü ve bebek bakımı gibi konularda eğitim alıyor. Ebeler tarafından gebelere bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları yapılırken, fiziksel aktivitelerle de hamilelerin doğum sancılarının ve ağrılarının azaltılması sağlanıyor.

GEBELERE GÜNCEL BİLGİLER VERİLİYOR
YAPILAN açıklamada, gebe okulunda uzman ebelerin anne adaylarını, zihinsel, ruhsal ve bedensel olarak normal doğuma veya gebelik sürecine hazırladığını söylendi. Okulda, bebek sağlığı açısından da annelerin bu sürece en sağlıklı şekilde hazırlandığını aktaran yetkililer, gebelere güncel bilgiler verildiğini ifade etti.













