SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TTO ile Bertan Çatak Eğitim Kurumları arasında eğitim protokolü imzalandı

Bu haber 25 Şubat 2025 - 0:01 'de eklendi.

Özel Bertan Çatak Eğitim Kurumları ile Torbalı Ticaret Odası arasında protokol imzalandı. Buna göre TTO üyelerinin 1. derece yakınlarına indirim sağlanacak

ÖNCEKİ gün Torbalı Ticaret Odası’nda yapılan imza törenine, Oda Başkanı Abdulvahap Olgun ile Özel Bertan Çatak Öğretim Kursu Kurum Müdürü Selda Akkuş ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşe Korkmaz Aydın katıldı. Karşılıklı yapılan protokolle 2025-2026 yeni kayıt döneminde Ticaret Odası üyelerinin yakınlarına indirim uygulanacak.

GERÇEKLEŞEN protokol sonrasında açıklamalarda bulunan kurum yönetimi, “Öncelikle bizi misafir eden Sayın Abdulvahap Olgun’a teşekkür ederiz. Torbalı Ticaret Odası’na kayıtlı üyelerinin 1. derece yakınlarını kapsayacak bir protokol imzaladık. Protokol kapsamında oda üyelerinin çocuklarına, tüm şubelerimizde eğitim indirimi sağlayacağız. Herkes için başarı dolu bir yıl olmasını diliyoruz dedi.

TTO Başkanı Olgun ise yaptığı açıklamada “Üyelerimizin çocuklarına yönelik indirim için Bertan Çatak Eğitim Kurumları ile protokol imzalandık. Üyelerimizin yararına olacak faaliyetler yapmaya devam ediyoruz. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Torbalı Merkez

0 536 748 41 41

Torbalı Şube

0 537 855 50 50

Ayrancılar Şube

0 545 175 72 71

Anaokulu Şube

0 533 816 15 51

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.