Bu sene 7’nci kez düzenlenen Intersport X Asıcs Bodrum Yarı Maratonu, 20 ülkeden 2 bin 500 sporcunun katılımı ile koşuldu. Torbalı’dan yarışa katılan Özay Atasoy 5 kilometre etabında yaş grubunda 1.oldu
“BODRUM’DA koşmak İyi Hissettirir” sloganı gerçekleşti. Her sene festival havasında geçen Intersport X Asıcs Bodrum Yarı Maratonu, 3 ayrı parkurda koşuldu.
YARIŞTA bu sene 20 ülkeden 2 bin 500 sporcu mücadele etti. Türkiye’nin yanı sıra; Rusya, Almanya, Filistin, Irak, Tunus, Birleşik Krallık, İspanya, ABD, İsviçre, İran, Polonya, Ukrayna, Macaristan, Fas, İtalya, Turks ve Caicos Adaları, Dominik Cumhuriyeti, Kazakistan ve Avustralya’dan sporcular, Bodrum’un eşsiz manzarasında koşma imkanı buldu.
TORBALI’DAN yarışa katılan Özay Atasoy 5 kilometre etabında yaş grubunda 1.oldu ve büyük mutluluk yaşadı. Özay Atasoy kendisini yarışa hazırlayan hocası Torbalı Endüstri Meslek Lisesi öğretmen olan Mehmet Dağdeviren’e teşekkür etti.














