SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da inşaat sektörünün yıldızı

Bu haber 13 Nisan 2017 - 10:35 'de eklendi.

TORBALI’DA yatırımcıların en çok rağbet ettiği sektör olan inşaat sektörü büyümeye devam ediyor. Yılda 5 binden fazla konutun satıldığı Torbalı’da, her gün yeni konutlar inşa ediliyor. 17 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat, Ertuğrul Mahallesi’nde faaliyetini sürdürüyor. Yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu söyleyen Aslan Yüksel, “Binlerce binaya mütahitlik yapıp inşaa ettik. Şu anda Torbalı Mahallesi’nde 2 tane 6 katlı 3+1 daireler inşaa ediliyor. Ayrıca Alpkent Mahallesi’nde de 6 katlı 3+1 daireler yapılıyor. İlerleyen zamanlarda da daha büyük projelere imza atacağız” diye konuştu.

‘İNŞAAT DENİLİNCE AKLA İLK OLARAK ASLAN YÜKSEL İNŞAAT GELECEK’

İNŞAAT sektöründeki eksikliği gidermek adına yola çıktıklarını söyleyen Yüksel, daha büyük projeler yapmayı hedef edindiğini belirterek, “İnşaat denince artık akla ilk olarak Aslan Yüksel İnşaat gelecek. Her türlü hizmeti sunacağız. Amacımız bu sektörde yer edinmek. Firmamız 1996 yılından bu yana kaliteli ve kusursuz hizmetiyle, uzman ve deneyimli kadrosuyla faaliyet göstermekte. Ayrıca firmamız için işçi sağlığı ve iş güvenliği birinci plandadır” şeklinde konuştu.

KALİTELİ HİZMET VERİYORLAR

İNŞAAT sektöründe uzman personele sahip olduklarını ifade eden firma sahibi Aslan Yüksel, “Geniş hizmet ağına sahibiz. Kaliteli ürün yelpazemizle de Torbalı halkına her türlü seçenek imkânını sağlıyoruz. Ekibimizle birlikte, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için uğraşıyoruz. Bu sektördeki en önemli eksiklik kaliteli işçilik. Ustalarımız uzun yıllardır bu sektörde profesyonel olarak çalışıyor. Hem ürün kalitemize hem de ustalarımızın işçiliğine güveniyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.