SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

23 Nisan, Torbalı’da büyük bir coşkuyla kutlandı

Bu haber 24 Nisan 2023 - 7:29 'de eklendi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin 103. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde büyük coşkuyla kutlandı.

İLÇE kutlama programı, çelenk sunma töreninin ardından, saat 10.30’da  Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Emre Balcı, İlçe Millî Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya, ilçe protokolü, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla Şehit Teğmen Serdar Genç İlkokulu ve Ortaokulu’nda gerçekleşti.

KUTLAMA programında, günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu, halk oyunu gösterileri yapıldı. İlçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya, yaptığı açıklamada; ‘Programın hazırlanmasında emeği geçen Şehit Teğmen Serdar Genç İlkokulu -Ortaokulu ve Özel Turuncu Ortaokulu okul idarelerine, öğretmenlerine ve günün önemine anlam kazandıran sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz’ şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.