SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın en büyük gelinlik mağazası sezonu açtı

Bu haber 24 Mart 2023 - 1:27 'de eklendi.

Düğün sezonu açılıyor! Baharın gelişiyle yoğunlaşacak düğün sezonunda, gelinlerin şüphesiz en zorlandığı şey gelinliklerini seçmek.

TORBALI’NIN en geniş kapsamlı ve fiziki anlamda en büyük gelinlik mağazası İNL Sposa’da ilkbahar mevsimi ile birlikte hareketlilik başladı. Torbalı Mahallesi Metropolis Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren işletmenin işleri şu günlerde bir hayli yoğun….

400 METREKARE büyüklüğe sahip ve iki katlı olan İNL Sposa’da gelinlik-nişanlık ve kaftan çeşitleri satılıyor. 25 yıldır sektörde olan ve halen İzmir Çankaya’da Miss Perim adlı Gelinlik firmasını işleten Mehmet Cem İnal ile eşi Filiz Şener İnal’ın oğlu olan Berke Can İnal, Torbalı’da yeni düğün sezonuna damga vuracaklarını söyledi.

İLÇEDE olmayan birçok model gelinliklerinin bulunduğunu ve ürünlerinin hepsinin de kendi imalatları olduğunu ifade eden İnal, ‘Fiyatlarımız İzmir merkezine göre çok cazip. Kabarık fiyat anlayışımız yok, tamamen halka hitap ediyoruz” diye konuştu.

İNL Sposa Adres: Torbalı Mahallesi Metropolis Bulvarı 5023 Sokak No:2 TORBALI / İletişim No: 0 530435 40 69-74 – 0 232 441 81 89

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.