SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın yeni künefe merkezi açıldı

Bu haber 14 Mart 2023 - 21:56 'de eklendi.

Sadık İleri Bulvarı ile Uğur Mumcu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan 250 metrekarelik mekânda Hân-ı Diyar adlı işletme hizmete girdi. Dün yapılan sade tören ile kapılarını hizmete açan işletme, Torbalı halkının yeni künefe adresi olacak.

İDDİALI menü seçenekleriyle faaliyet gösterecek olan Hân-ı Diyar’da eşsiz lezzetler de müşteriyle buluşuyor. Özellikle künefe’de çok iddialı olduklarını ifade eden işletmeciler, tüm ilçe halkını beklediklerini dile getirdiler.

AÇILIŞA KİMLER KATILDI?

CAFE olarak hizmet verecek olan çiçeği burnundaki işletmenin açılışına AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar, DEVA Partisi Torbalı İlçe Başkanı Serdar Havsut, Büyük Birlik Partisi Torbalı İlçe Başkanı Zeynel Fidaner, HDP Torbalı İlçe Başkanı Hüsnü Bitirmiş ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile vatandaşlar katıldı.

KÜNEFENİN YANINDA BİRÇOK ÜRÜN İLE SERVİS EDİLİYOR

İŞLETMENİN menüsünde serpme kahvaltı, künefe çeşitleri (Doğu Anadolu Bölgesi tarzında ve yanında çay, su, süt, meyve tabağı, dondurma ile birlikte servis ediliyor) ve sıcak-soğuk içecekler yer alıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.