SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Modern Çağ Koleji öğrencileri sınava hazır

Bu haber 04 Haziran 2022 - 16:09 'de eklendi.

8. Sınıf öğrencilerinin nitelikli liselere girmek için değerlendirileceği sınav olan LGS için son saatlere gelindi.

AYRANCILAR’IN tek özel okul olan Modern Çağ Koleji de bu sınava öğrencilerini özel ilgi ve programlarla hazırladı. Sınava son iki hafta kala MEB sınav yönetmeliğinde uygun şekilde güvenlik araması,aksesuar yasağı, kimlik kontrolleri ile sınav salonuna alınan öğrenciler sınava son iki hafta kala tam zamanlı sınav simülasyonu yaşadılar.

ÖĞRENCİLERİNİ sınava hazırlık sürecinde yalnız bırakmayan rehberlik birimi de cuma günü velilere ‘LGS bir gün öncesi bir gün sonrası’ adlı seminer düzenledi.

SEMİNERDE kolejin eğitim koçu olan M.Onurhan Aydın ile kurum rehber öğretmeni Dilşad Atay velilere ve öğrencilere çok değerli bilgiler verdi

SON GÜN KONTROLLÜ OLUN

SINAVDAN bir gün öncesinde kontrollü ancak strese yol açmayacak şekilde günü dinlenerek ve temiz hava alarak geçirmelerini, sınav hakkında yorumlardan konuşmalardan kaçınarak tamamlamalarını söyleyen M.Onurhan Aydın, öğrencinin son gün her şeyden etkilenen oldukça hassas bir dönemde olduğunu bu dönemde aileden ve çevreden destek görmeye ihtiyaçları olduğunu paylaştı.

SINAVDAN bir gün önce ve sınav sabahı yağlı ve baharatlı yiyecekler tüketmekten, fast food yiyecek ve asitli içeceklerden uzak durulması gerektiğini söyleyen Kurum Rehber öğretmeni Dilşad Atay hafif bir kahvaltı yapıp sınav saatinden yarım saat önce okulda bulunmanın stres yönetimi için de etkilerinden bahsetti. “Sınav anında sakin ve süre kontrollü olarak soruların çözülmesi ile iki oturum arasında verilecek 45 dakikalık arada ilk oturum hakkında konuşmaktan kaçınmalarını söyleyen Eğitim Koçu Mustafa Onurhan Aydın Modern Çağ Koleji ailesi adına tüm öğrencilere başarılar diledi

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı erken kayıt avantajlarının devam ettiğini duyuran rehberlik birimi geçtiğimiz günlerde yaptıkları güç birliği ile birlikte yeni dönemde başarıları ve programları ile gündemde olamaya devam edeceklerini söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.