SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı simidini Site’den alıyor

Bu haber 03 Şubat 2017 - 11:53 'de eklendi.

KAZIMDİRİK Caddesi üzerinde hizmet veren Site Unlu Mamülleri’nde sıcak ve anlık satılan simitler, ilçe halkı tarafından büyük rağbet görüyor. Fırından çıkan simitler sıcak sıcak müşteriler tarafından alınıyor. Çıtır, kepekli, İstanbul ve kaşarlı içli simit arasında en fazla ilgili gören ise çıtır simit… Normalde 100 gram olması gereken simitleri 115 gram ağırlığında ürettiklerini ifade eden İşletme Müdürü İsmail Polat, simidi fiyat farkı olmaksızın yine 1 TL’ye sattıklarını dile getirdi. Lezzetli simitleri pişiren Site, günde yüzlerce adet simit satıyor. Vatandaşlar da ilçede adeta meşhur olan bu simitleri almak için sıra bekliyor.

‘TORBALI’YA YOLU DÜŞEN MUTLAKA SİTE’YE UĞRAR’

İŞLETME Müdürü İsmail Polat; “Torbalı halkına yıllardır hizmet veriyoruz. Torbalı’ya yolu düşen mutlaka Site’ye uğrar. Hasta, eş, dost ziyaretlerine giden vatandaşlar mutlaka yanında simit götürür. Simidin bu kadar meşhur olmasının sebebi gerek ustalarımızın becerisi, yapılışı ve pişmesidir. Özellikle sabah iş veya okula giderken vatandaşlar, günün her saati çıkan sıcak simitleri almak için adeta işletmemizde kuyruk oluşturuyor” diye konuştu.

‘SİMİDİMİZİ HERKES SEVEREK TÜKETİYOR’

SİTE Unlu Mamülleri Müdürü Polat, simidin hamuru için öncelikle kaliteli una dikkat çekiyor. Her ustanın ürettikleri özel simitleri yapamayacağını ifade eden İsmail Polat, simidin lezzeti için hamurun ideal bir sertliğe ulaşması gerektiğini, istenen kıvam yakalanamadığında ise sonucun kötü olacağından söz etti. Fırının da önemine dikkat çeken deneyimli müdür, taş fırının lezzete lezzet kattığını vurguladı. Ayrıca, Site’nin ürettiği çıtır, İstanbul, kepekli ve kaşarlı içli simitleri Torbalı’da 7’den 70’e herkesin severek tükettiğini de sözlerine ekledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.