SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şehrin gürültüsünden uzak bir mekan…

Bu haber 27 Ocak 2017 - 13:21 'de eklendi.

ALMANYA’DA yıllarca süpermarket çalıştıran 74 yaşındaki Ali Şahin, ülkemize kesin dönüş yapınca Ayrancılar’daki Fevzi Çakmak Mahallesi’ne nezih bir kafeterya açtı. Derici Sitesi arkasındaki 225 metrekarelik devasa büyüklükteki kafeteryada, düğün, nişan, yaş günü gibi tüm organizasyonlara ev sahipliği yapabiliyor. Mekanın büyüklüğünden bahseden Ali Şahin, “GÜleryüzlü çalışanlarımız ve kusursuz hizmetimiz… Asla temizlikten taviz veriyoruz. Aynı anda 200 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahibiz. Hatta kafeteryamız geçtiğimiz haftalarda bir düğüne ev sahipliği yaptı” dedi. Şahin Cafe’nin bir diğer özelliği ise sigara içmenin yasak olması. Sigaranın mekanın kokusunu bile değiştirdiğini dile getiren Şahin, “Müşterilerimiz, sigarasız bir ortamda oturmanın keyfini yaşıyor” diye konuştu.

HER CUMARTESİ CANLI MÜZİK

ŞAHİN Cafe’de müşterilere yaş ve kuru pasta çeşitleri, sütlü tatlılar, poğaça, serpme kahvaltı, tost, hamburger, sıcak ve soğuk içecekler gibi çok sayıda menü çeşidi sunuluyor. Ayrıca işletmede, her Cumartesi günü canlı müzik var. Müzisyen Ata Ay’ın söylediği ve çaldığı birbirinden güzel parçaları dinleyen misafirler, aynı zamanda keyifli bir sohbetin tadına varıyor. Şehrin gürültüsünden uzak, sessiz ve sakin bir ortamda dinlenmek isteyenlerin tercih ettiği mekan, kısa sürede ilçe halkının ilgisini çekmeyi başardı.

‘YAPTIĞIN İŞİ, DÜZGÜN YAPABİLMEN İÇİN SEVMEN GEREKİR’

İŞLETMENİN en önemli farklılığı menüsündeki lezzetler ve aynı kalitedeki diğer yerlere göre ucuz fiyatları. Sıcak, güleryüzlü çalışanların olduğu kafede kafa dinlemek isteyen, kitabını alıp gelen insanlar da bir kahve içmeye ya da sabah kahvaltısı yemeye gelebiliyor. “Yaptığın işi, düzgün yapabilmen için sevmen gerekir” diyen Şahin Cafe’nin sahibi Ali Şahin, “Burası çok avantajlı; çünkü trafik ve gürültü yok. Burası Torbalılılar için, Ayrancılar ile Yazıbaşı’nın ortasında bulunmaz bir huzur mekanı.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.