SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bahçıvan Grup’un başına Utku Bahçıvan geçti

Bu haber 26 Kasım 2021 - 5:22 'de eklendi.

33 yıldır eğitim camiasının içerisinde olan ve kutsal öğretmenlik görevini de uzun süre yapan, ilçedeki eğitimde yaşanan aksaklıkta ne zaman kendisine ihtiyaç duyulduğunda da yükü paylaşan Bahçıvan Grup kurucusu Mahmut Bahçıvan, emekliye ayrıldığını duyurdu.

BU önemli haberi önceki gün düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliğinde duyuran Bağçıvan, yaptığı konuşmada, “Tüm öğretmenlerimizin atanmış-atanmamış fark etmeksizin öğretmenler gününü kutlarım. Hayatın her kademesinde bizlere bir şeyler öğreten annelerimizin de öğretmenler günün kutluyorum. Meslekte 33 yılı geride bıraktım. 34. yıla girdiğim bu dönemde sizlerle bir hayırlı haberi de paylaşmak istiyorum. Kurucusu olduğum Bahçıvan Grup’u artık oğlum Utkucan Bahçıvan’a devrediyorum.

BU bir bayrak yarışı, yaşamda olduğu gibi. Bir gün zamanı geldiğinde bayrağı emanetçisine bırakmak gerekir. Bugüne kadar devlet büyüklerimize ya da çalışma arkadaşlarımıza bir kusurumuz olduysa, bilmeden kırdıysak özür dileriz. Türk geleneğinde ‘Aksakallı’ tabiri var, Bugünden itibaren artık kurumda bir ‘Aksakallı’ olarak tecrübemizden yararlanmak isterse O’nun yanındayım, huzurlarınızda Utku Bey’e ‘hayırlı olsun’ diliyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.