SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı ulaşımında X-Ray dönemi başladı

Bu haber 15 Aralık 2016 - 18:12 'de eklendi.

Binlerce kişinin kullandığı Torbalı’daki İZBAN duraklarına X-Ray yerleştirildi

YAŞANAN terör olayları nedeniyle güvenlik önlemlerinin arttığı Torbalı’da, valilik talimatıyla raylı sistemlerde X-Ray’li dönem başladı. Son günlerde yaşanan terör olaylarının ardından Torbalı’da alarma geçildi. Harekete geçen İzmir Valiliği de, raylı sistem istasyonlarına X-Ray cihazları konularak güvenlik tedbirleri alınması talimatını verdi. Bu talimatın ardından İzmir Banliyo Sistemleri’nin (İZBAN) istasyonlarına, X-Ray cihazları yerleştirildi.

GÜVENLİK ZAAFİYETİNİ EN AZA İNDİRECEK

HER gün binlerce vatandaşın tercih ettiği İZBAN’ın Torbalı’daki 4 ayrı durağının tamamında X-Ray cihazlarının konulacağı ifade edilirken, yoğunluk noktasına göre cihazlar Torbalı, Tepeköy, Kuşçuburun ve Pancar noktalarına kondu. Herhangi bir güvenlik zafiyetini en aza indirecek olan yeni X-Ray cihazlarının, dün itibariyle tüm duraklara yerleştirildi.

İKİ KADIN TERÖRİST KEŞİF YAPMIŞTI

ÖTE yandan, geçtiğimiz günlerde Suriye’de eğitim alan ve İzmir’de bombalı eylem hazırlığında olan iki kadın terörist, İzmir’in önemli noktalarında eylem için keşif yapmıştı. Kadın teröristler, İzmir İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde düzenlenen operasyonla yakalanmıştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.