SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Polisten rekor operasyon… 2 ton nargile tütünü ele geçirildi

Bu haber 07 Temmuz 2021 - 14:33 'de eklendi.

Atatürk Mahallesi’nde yaklaşık 2 ton kaçak nargile tütünü ele geçirildi. Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

Torbalı’ya bağlı Atatürk Mahallesi’nde rekor bir kaçakçılık operasyonuna imza atıldı. İzmir Emniyet Müdürlüğü – Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Birimi ile Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptığı operasyonda 2 ton kaçak nargile tütünü ele geçirildi. Yurtdışına sevk edilmeye hazırlanan tütünlerin gümrükten kolaylıkla geçmesini sağlamak amacıyla 2’şer kilogramlık paketler halinde montların içlerine yerleştirildiği ve saklandığı belirlendi.

HAKİM KARŞISINA ÇIKARILDILAR

Akşam geç saatlerde düzenlenen baskında bölgede bulunan şahısların hepsi gözaltına alındı. Baskın sonrası kolileri açan polis, montların içine gizlenmiş halde tütünleri buldu. 1000 adet mont içinde gizli bir şekilde 2’şer kilogramlık paketler yerleştirildikten sonra kolilendiği,  tırlara yerleştirileceği sırada polisin depoya baskın düzenlediği ifade edildi. Olayla ilgili, birinin yaşı 18’den küçük olduğu öğrenilen 9 kişi ifadeleri alındıktan sonra Torbalı Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarıldı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.