SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı polisi uyuşturucu raporunu açıkladı

Bu haber 17 Şubat 2021 - 16:34 'de eklendi.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü destan yazmaya devam ediyor.

BAŞTA asayiş olmak üzere birçok konuda suçluların korkulu rüyası haline gelen Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü 2020 yılında yaptığı başarılı operasyonlarla Torbalı halkına güven ve huzur temin etti. 2020 yılında narkotik suçlularla mücadele kapsamında birçok operasyona imza atan Torbalı polisi Uyuşturucu ve Uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan toplam 68 operasyon yaptı.

BU operasyonlarda 93 şahıs yakalandı, bunlardan 32’si tutuklanarak cezaevine gönderilirken 21 şahıs da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KULLANICILARA DA GÖZ AÇTIRILMADI

UYUŞTURUCUYA karşı sürdürdüğü amansız mücadele ile göz dolduran Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçu kapsamında da 395 operasyona imza attı. Ekipler bu operasyonlarda 589 şahsı yakalayarak haklarında işlem yaptı. Bu operasyonlarda ele geçirilen çok sayıda uyuşturucu maddeye de el konularak imha edildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.