SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çeşmelerinin onarımı ve bakımı yapılıyor

Bu haber 29 Nisan 2015 - 13:00 'de eklendi.

KARAKUYU ve çevresinde bulunan 15 mahalledeki atıl ve tahrip olmuş hayrat çeşmeleri onarılıp, bakımı yapılıyor. Torbalı Belediyesi Karakuyu Hizmet Binası hizmetlerin daha yoğun olarak yapılabildiği yaz sezonunu dolu dolu geçirmek adına çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultu da Karakuyu ve civarındaki 15 mahallede bulunan hayrat çeşmelerinin bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapılmaya devam ediyor.

BOZULAN MUSLUKLAR ONARILIYOR

KIŞ mevsiminin ardından çeşmelerinin ayrıntılı olarak temizliğini yapan ekipler, ayrıca çeşmeler de arızalı olan musluklarında tamirini yapıyorlar. Eksik olan musluk başlıklarını yenileyen Karakuyu hizmet binası ekipleri ayrıca tesisatı bozulan çeşmelerde de suların daha sağlıklı ve daha fazla miktarda akması içinde çalışmalarını sürdürüyorlar.

‘BELEDİYE BAŞKANIMIZ BU KONUDA ÇOK HASSAS’

ÇALIŞMALARIN Belediye Başkanının emirleri doğrultusunda yaptıklarını söyleyen Karakuyu Hizmet Binası Sorumlusu Özdemir Gündoğdu, “Belediye Başkanımız bu konuda çok hassas. Çalışmalara ilk olarak Karakuyu’dan başladık ve sırayla 15 mahallenin tamamındaki çeşmelerin bakımını yapacağız. Başlatılan çalışmalar tamamlandığında çeşmeler daha modern ve güzel görünmesinin sağlayacağız” dedi. Yapılan bakım ve yenileme çalışmaları kapsamında çeşmelerin boyası, sıvası yapılırken bozuk musluklar, kırık ve deforme olanların taşları değiştirildi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.