SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hamur, çikolata ve meyvelerin uyumu: Waffle!

Bu haber 18 Şubat 2020 - 14:04 'de eklendi.

Son yıllarda iyice popüler bir lezzet olan ‘waffle’ın satıldığı Torbalı’daki lezzet durağı Kahve Diyarı’nda yoğun ilgi görüyor. Rengârenk sunumları ve taptaze meyveleriyle iştah açan Kahve Diyarı’nın ‘waffle’ın çikolatası da günlük olarak hazırlıyor. Farklı lezzetler denemek isteyen misafirler istedikleri çikolata ve meyvelerden seçerek kendi ‘waffle’larını sipariş edebiliyor. Elit firmanın menüsünde yer alan mix waffle, çikolatalı meyveli waffle ve ideal waffle ise büyük ilgi görüyor.

MEYVELER SÜPARİŞ ANINDA TAZE OLARAK DOĞRANIYOR

MÜŞTERİ memnuniyetini felsefesi olarak benimseyen Kahve Diyarı’nda onlarca çeşit ‘waffle’ bulunuyor. Meyveler ise sipariş anında taze olarak doğranıyor.  Uzun yıllardır cadde üzerinde hizmet veren Kahve Diyarı’nın menüsündeki waffle çeşitleri, oldukça yoğun bir talep görüyor. Misafirin isteğine göre ‘waffle’ın meyvelerinde değişiklik yapılabiliyor. Ayrıca mevsimine göre waffle meyvelerine eklemeler yapılıyor.

HERKES KENDİ ZEVKİNE GÖRE SEÇEBİLİYOR

WAFFLE’IN ilk Belçika’da ortaya çıktığını, Amerikalılar’dan Türkiye’ye geçtiğini belirten Torbalı Kahve Diyarı’nın Müdürü Çağrı Koşan, şöyle konuştu: “Waffle ilk olarak Belçika’da ortaya çıkmış bir tatlı. Günümüzde insanlar bu tatlıyı daha çok tercih ediyor. Belçika’da ortaya çıkan Waffle daha sonra Amerika’dan bize geliyor. Torbalı’daki mekanımızda da waffle’ımız bulunuyor ve isteyen istediği gibi waffle türünü seçebiliyor” diye konuştu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.