SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sadece Torbalı’yı değil, İzmir’i ağırlıyorlar

Bu haber 13 Eylül 2019 - 16:25 'de eklendi.

TORBALI’NIN tanınmış esnaflarından olan Önder Yılmaz ve ortağı Sevda Karaalp’ın işlettiği Bayındır yolu üzerindeki Peysan Breakfast Garden, sadece Torbalı’dan değil İzmir genelinden gelen müşterilerini ağırlıyor. Mekanda, özellikle hafta sonları yoğunluk yaşanıyor. Güzide mekan, kısa sürede İzmir’in tercih edilen kahvaltı mekanları arasındaki yerini almayı başardı. Özellikle hafta sonları kafa dinlemek ve ailesiyle birlikte sıcacık ortamda ve doğa ile iç içe olan bir mekanda kahvaltıyla güne başlamak isteyenlerin adresi oldu. Önder Yılmaz ve Sevda Karaalp, alkolsüz olarak hizmet veren Peysan’ın kısa sürede yeniden marka haline geldiğini söyleyerek, “İnsanlar burada hem doğayla iç içe hem de sevdikleriyle yemek yiyip gönüllerince eğlenebiliyorlar” diye konuştu.

6000 METREKARE ARAZİ ÜZERİNDE HİZMET VERİYOR

DOĞAL güzellikleriyle dikkat çeken Peysan, 6000 metrekare arazi üzerinde hizmet veriyor. Tamamen doğanın ortasında yer alan tesis, sadece Torbalı’dan değil İzmir’in birçok ilçesinden büyük ilgi görüyor. Zengin serpme kahvaltısı, ızgara çeşitleri ile beğeni toplayan tesis, meşhur Karadeniz muhlama ve kavurmalı yumurta yemek isteyenlerin adresi oldu. Menüsünde 20 çeşit serpme kahvaltı ürünü bulunan işletme, bu nefis kahvaltıyı uygun bir fiyata müşterilerine sunuyor.

BU KAHVALTIDA YOK YOK

DOĞA ile iç içe zaman geçirmek ve doğal ürünlerden oluşan lezzetleri tatmak isteyenler Torbalı’ya bağlı Taşkesik Mahallesi’nin hemen yanında yer alan Peysan’a gidiyor. Karadenizli Yılmaz ailesi tarafından devralınan mekanda sunulan eşsiz lezzetler de yer alıyor. Meşhur Karadeniz muhlama yemek isteyenler de Peysan’a geliyor. Tamamen doğal ürünlerden oluşan zengin kahvaltı sofrası kendisine hayran bırakıyor. Krallara layık olan bu kahvaltıda yok yok. Peynirinden zeytinine, reçelinden sucuklu yumurtasına kadar hemen hemen her türlü yiyecek mevcut. Reçellerin tamamen doğal ürünlerden yapıldığını ifade eden Önder Yılmaz, birçok kahvaltılık ürünü kendilerinin hazırladığını söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.